Titel: Handbook of Food Science and Technology 1: Food Alteration and Food Quality

Författare: Romain Jeantet

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Handbook of Food Science and Technology 1: Food Alteration and Food Quality
Författare:Romain Jeantet
ISBN:9781848219328
Vikt på bok:500 g
Utgivare:John Wiley & Sons
Utgivningsdatum:20160430


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter



Flera böcker av Romain Jeantet - Visa alla

Visa alla böcker av
Romain Jeantet



Senaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö