Titel: Var sak på sin plats och rensa bort resten

Författare: Rita Emmett

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Var sak på sin plats och rensa bort resten
Författare:Rita Emmett
ISBN:9789127109810
Höjd på bok:185 mm
Bredd på bok:145 mm
Bokens tjocklek:15 mm
Vikt på bok:294 g
Utgivare:Natur & Kultur
Utgivningsdatum:20060904
Bokens kategorier: - Hus och hem
- Hushållstips
- Städning
- Omslagsfärg blå


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Det här var ett manus jag snabbläste över natten, fler förlag var ute efter den här boken av den här författaren. Och med all rätt. Detta är en rolig, viktig, informativ och klok bok som behandlar ett ämne som orsakar så många människor så mycket stress, skuld och utmattning. Nämligen: våra röriga högar och växande pappersbuntar och oöverblickbara garderober och garage där det inte stått en bil på åratal på grund av ... ja ni vet.

I början berättas om ett par som kommer hem till sitt hus där det varit inbrott. Polisen är fortfarande kvar på platsen och säger allvarligt: Jag måste varna er för hur det ser ut där inne, tjuvarna har vänt upp och ner på allt och det kommer att ta er veckor att städa upp. Husägarna går in med hjärtat i halsgropen och ser att absolut inget är rört. Det ser ut precis som innan de for på bio. Dags att städa, kanske?

Författaren har bra driv i språket och blandar anekdoter och fallbeskrivningar med konkreta råd. Här finns många tips och infallsvinklar: man kan börja röja så smått i en hörna (vilket författaren rekommenderar) eller köra den tunga stilen direkt och hyra container. Ett av råden man omedelbart kan börja följa är att allt som tar mindre än en minut ska man göra direkt (sätt in det där pappret i pärmen, plocka upp tröjan från golvet, ställ tallrikarna i diskmaskinen). Fördelarna är fler än de uppenbara genom att göra något på en gång slipper man ägna energi och tankar åt det, det nöter inte på ens nerver och man behöver inte starta om varje gång man ser pappret (jag sätter in det i pärmen sen ...).

Var sak på sin plats är en rolig och användbar bok som behandlar ett ämne som berör de allra flesta av oss.

Översättning Thomas AnderssonSe Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Rita Emmett - Visa alla

Visa alla böcker av
Rita EmmettSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö