Titel: Enola Holmes och den försvunna flickan

Författare: Nancy Springer

Ingår i serien: Enola Holmes

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Enola Holmes och den försvunna flickan
Författare:Nancy Springer
ISBN:9789132209659
Bokserie: Enola Holmes
Höjd på bok:210 mm
Bredd på bok:140 mm
Bokens tjocklek:12 mm
Vikt på bok:290 g
Utgivare:B Wahlströms
Utgivningsdatum:20190517
Bokens kategorier: - Skönlitteratur barn och ungdom


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Netflix-aktuella Enola Holmes går sin egen väg!
Enola Holmes är mycket yngre än sin storebror Sherlock, men hon ligger alltid steget före och löser mysterier på sitt alldeles egna sätt.
Samtidigt som Enolas allt mer ilskna bror världens mest kända detektiv jagar henne i syfte att låsa in henne på en internatskola, snubblar Enola över ett märkligt fall. En flicka har försvunnit, Lady Cecily, vars familj är mycket förmögen och mäktig. När Enola ser hennes teckningar upplever hon ett fascinerande släktskap. De kämpar båda mot det viktorianska Englands inskränkande regler för hur unga kvinnor måste bete och klä sig.
Ledtrådarna för Enola allt längre in bland Londons smutsiga, trånga och mycket farliga gator. För att kunna hitta Lady Cecily måste Enola riskera allt, även sin egen identitet som hon hittills lyckats hålla hemlig. Sherlock är henne på spåren, och ett enda litet misstag kan innebära slutet för den frihet som Enola kämpat så hårt för.

En annorlunda mysterieserie med historisk fond det fascinerande artonhundratalets England. Enola är en sann hjältinna, en feministisk Sherlock Holmes. Hon lyckas till exempel hitta ett sätt att göra nytta av sina obekväma kläder (som turnyr och korsett) de blir till gömställen för vapen och pengar.

Nancy Springer har skrivit en stor mängd böcker för alla åldrar och i många olika genrer, med över två miljoner sålda ex. Serien om Enola Holmes har precis blivit film på Netflix med bl.a. Millie Bobby Brown (Stranger Things) i huvudrollen.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Nancy Springer - Visa alla

Visa alla böcker av
Nancy SpringerSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö