Titel: Design : process och metod

Författare: Åsa Wikberg-Nilsson

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel:Design : process och metod
Författare:Åsa Wikberg-Nilsson
ISBN:9789144108858
Vikt på bok:617 g
Utgivare:Studentlitteratur
Utgivningsdatum:20150828
Bokens kategorier:- Teknik


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Vad är egentligen design och vad gör en designer? Hur går det till när något ska utvecklas? Varför ser saker och ting ut och fungerar som de gör? Design – process och metod besvarar dessa frågor och väcker intresset för att veta mer om design, designtänkande och innovation.

Design omfattar allt från utforskning av behov och möjligheter, kreativt ­skapande av alternativa lösningar, till implementering av en ny lösning som ­bidrar till en bättre vardagssituation för människan. Design – process och metod ger en introduktion till hur designarbete kan organiseras och vilka aspekter som bör tas hänsyn till för att säkerställa meningsfulla och innovativa lösningar. ­Boken ger även läsaren underlag och uppslag för att utforska olika alternativa tillvägagångssätt och perspektiv på en specifik designsituation.

Design – process och metod är en bok för såväl erfarna som framtida designers, innovatörer, produktutvecklare, tjänstedesigners, utvecklingsledare och andra som är intresserade av utvecklingsprocesser och av att få ökad designförståelse. Använd boken för att få kreativ inspiration och för att kommunicera design med dig själv, med ditt team eller med andra.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö