Titel: Konfirmandbibeln

Författare: Fredrik Beverhjelm

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Konfirmandbibeln
Författare:Fredrik Beverhjelm
ISBN:9789152633458
Vikt på bok:770 g
Utgivare:Verbum
Utgivningsdatum:20110413
Bokens kategorier: - Religion
- Bibeln


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Det här är Konfirmandbibeln med tonåringen i fokus! En unik bibel av Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier som hjälper konfirmanden att bygga en egen relation till bibeltexterna. Bibeln är genomgående formgiven och illustrerad av Mrs Murphy , som med sin personliga stil satt sin prägel från pärm till pärm.

Med hjälp av öppna frågor och musik- och filmtips, i bibeltextens marginal, uppmanas fjortonåringen att själv fundera över: Vad betyder texten för mig - här och nu? Att något sker vid texten skapar möjligheter att stanna upp, att krokas fast vid texten. Varje bibelbok inleds med en filmaffisch med lite fakta om bibelboken. Bilden på affischen är en bra utgångspunkt för samtal. Före själva bibeltexten finns det en introduktion eller en loggbok som bjuder in konfirmanden till att använda sin bibel. Här finns The Amazing Quicklist, en tematisk hittlista i serieform, som kan användas som utgångspunkt för samtal i konfirmandgruppen. Där finns också en introduktion till bibeln, varför man ska läsa bibeln, hur den kan läsas och vilken relevans den har för en ung människa idag. Formgivningen inspirerar också konfirmanden att själv skriva ned sina tankar. Bibelöversättningen är från Bibel 2000.

Vi får en del frågor om det fina och speciella omslaget på Konfirmandbibeln . Vi kan därför nu berätta att överdraget är ett till 100 % Pukoagulat på en viskosbärare. Materialet är enl normen EN 71 vilket är säkerhetskrav för barnleksaker. Det är även REACH klassificerat vilket innebär att alla kemikalier som ingår är testade i avseende på miljö och hälsoaspekter.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Fredrik Beverhjelm - Visa alla

Knäck koden av Fredrik Beverhjelm

Knäck koden

Fredrik Beverhjelm
Argument Förlag
BokHäftad

Visa alla böcker av
Fredrik BeverhjelmSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö