Titel: Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel

Författare: David Klüft Frimark

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel
Författare:David Klüft Frimark
ISBN:9789155258306
Höjd på bok:232 mm
Bredd på bok:202 mm
Bokens tjocklek:14 mm
Vikt på bok:516 g
Utgivare:Bokförlaget Semic
Utgivningsdatum:20120924
Bokens kategorier: - Hantverk och hobby


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Fulmonster, korsstygn, ful design och fint pyssel är en pysselbok med en modern och alternativ syn på eget skapade och hantverk. Den innehåller mängder av roliga, inspirerande, fulsnygga pysseltips för hela familjen. I händelsernas centrum står Fulmonstren som är små mjuka monster från den djupa blöta tvåflodsskogen. I bokens första del avslöjar författarna alla hemligheter kring hur du skapar ditt eget fulmonster och visar upp sina egna som inspiration. Alla fulmonster har en egen liten historia och tips på hur man skriver bra sådana ingår också. Att skapa fulmonster är ett jättebra exempel på hur pysslande kan vara både tankeväckande, befriande och självterapeutiskt.

Här finns också korsstygnsmönster med ovanliga budskap och många andra tips på klurigt, roligt och annorlunda pyssel.

Författare till boken är de tre medlemmarna i designgruppen Fuldesign som arbetar hårt med att befria design och inredning från sina trånga, avskalade bojor. Fuldesign är design för alla som inte känner att de är perfekta och passar in i total-make-over-världen där man måste ha ett perfekt hem, utseende, liv och ekonomi för att få vara med.

Fuldesign hoppas att med den här boken få inspirera ännu fler till eget skapande och pysslande som är fritt från snygghetskrav och därför roligare och mer inspirerande. Alla instruktioner ska också utgå ifrån material som de flesta har hemma, att återanvända och göra nytt av något gammalt är en spännande utmaning. Du kommer att få massor med roliga tips på hur du gör ditt hem och ditt liv lite roligare, lite friare från krav och såklart lite fulare.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö