Titel: Projekt för chefer - chefens olika roller i en projektvärld

Författare: Olle Lundin

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Projekt för chefer - chefens olika roller i en projektvärld
Författare:Olle Lundin
ISBN:9789170053344
Vikt på bok:521 g
Utgivare:Liber
Utgivningsdatum:20091001
Bokens kategorier: - Management


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Vad behöver du som chef veta och göra för att arbetsplatsens alla projekt ska gå bra? Denna unika bok i projektledning fokuserar på en hittills bortglömd person i projektarbetet, den linjechef som har det yttersta ansvaret för verksamheten.

Läs mer
Inom alla typer av företag och organisationer bedrivs alltfler verksamheter som projekt. Det förekommer en rad kurser i och det skrivs många böcker om hur man ska arbeta bättre i projekt och hur man ska bli en bra projektledare. Dock har det saknats en bok för chefer. Tills nu!
Den ökande projektverksamheten påverkar alla företag och organisationer och dess chefer och ledare. Chefen ska vara med och tillsätta projektledare och projektmedarbetare, tvingas avstå en medarbetare som i stället ska jobba i ett projekt och chefen kanske själv ska vara projektledare under en tid. Som chef måste man också ingå i styr- och referensgrupper, vara beställare och kanske upphandla externa projektresurser, samtidigt som verksamheten och medarbetarna ska utvecklas.
Som en av de första böckerna i sitt slag tar den här boken sin utgångspunkt i ett tidigare försummat område, nämligen chefens olika roller och förhållande till projekt. Den är därmed angelägen för alla som är eller kommer att vara chefer i olika verksamheter. Boken innehåller en rad exempel på hur chefer på olika sätt kan förstå och dra nytta av projektarbete och stötta i stället för att motarbeta projekt.

Om författarna
Författaren Olle Lundin har lång erfarenhet av att arbeta med och i projekt. Han har varit projektledare för en rad olika projekt och dessutom som linjechef kunnat betrakta projekt utifrån en annan synvinkel. Hans erfarenhet sträcker sig över både stora och små verksamheter och boken behandlar projekt ända ifrån industri till kultursektorn.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Olle Lundin - Visa alla

Visa alla böcker av
Olle LundinSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö