Titel: JOH

Författare: Olivia Viktor

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel:JOH
Författare:Olivia Viktor
ISBN:9789174634686
Höjd på bok:218 mm
Bredd på bok:154 mm
Bokens tjocklek:22 mm
Vikt på bok:532 g
Utgivare:BoD
Utgivningsdatum:20141115


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

På ett engelskt lantgods, gammalt och nerslitet, omgivet av en vildvuxen trädgård där vackra pioner och härligt doftande rosor samsas med allsköns ogräs bor tvillingarna, de båda busfröna David och George, deras syster Betty, modern, en vimsig men godhjärtad kvinna, fadern, den stilige sympatiske professor Rochester, hans mor, allmänt benämnd Gamla frun, moderns kusin Emma, en lite underlig men oförarglig människa och så den buttra och lata Sophie. Men där finns också den charmerande, oemotståndlige Ed. Från ett välordnat hem på Lidingö, älskad och omhuldad kommer den känsliga och fantasifulla Joh som aupair. Kontrasterna kunde knappast vara större men med sitt vänliga sätt och sin förmåga att anpassa sig finner hon sig snart tillrätta och trivs.
Joh stannar hos familjen Rochester i fem månader, längre vågar hon inte vara kvar, rädd att de skall upptäcka att hon är med barn.
Hon flyttar till Carlisle, där hon får anställning hos den vänliga Elisabeth Redford och hennes son konstnären Mark och slutligen till London där hon föder sin son Erik.
Det mesta har ordnat sig väl, men ändå finns det inom henne en längtan efter något hon varit med om, något hon inte kan glömma och något hon vill uppleva igen.



Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter



Flera böcker av Olivia Viktor - Visa alla

JOH av Olivia Viktor

JOH

Olivia Viktor
BoD
BokInbunden

Visa alla böcker av
Olivia Viktor



Senaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö