Titel: Good enough för föräldrar

Författare: Elizabeth Kuylenstierna

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Good enough för föräldrar
Författare:Elizabeth Kuylenstierna
ISBN:9789175032467
Höjd på bok:178 mm
Bredd på bok:110 mm
Bokens tjocklek:25 mm
Vikt på bok:229 g
Utgivare:Månpocket
Utgivningsdatum:20131115
Bokens kategorier: - Psykologi


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Hur ofta lägger du fram klädhögar så att barnen har rätt kläder i skolan? Är du bonuspappan som gör allt för att bli godkänd av nya fruns ungar? Eller maxar du utflyktsmatsäcken för att visa dig duktig för fröken? Stressar du till dagis för att hämta tidigt fastän barnet vill fortsätta leka? Eller är du en tonårsförälder som har svårt att sätta gränser av rädsla för konflikt?

Vad är det vi för vidare till våra barn, när vi utstrålar att allt måste bli perfekt? När vi aldrig säger nej, när vi sällan sitter ner mer än en kvart i taget eller prioriterar en glänsande diskbänk?

Den dagen jag bestämde mig för att slappna av, skrota mitt dåliga samvete och lita på mig själv som förälder blev jag en 1000 gånger bättre mamma.

Orden kommer från coachen, krishanteraren, föreläsaren och författaren Elizabeth Kuylenstierna. Med både humor och allvar beskriver hon sina egna erfarenheter som perfektionistmamma, som ambitiös klassförälder, engagerad fotbollsmamma och supermorsa och hur hon lyckades förändra sin situation. Good enough för föräldrar som är hennes femte bok sträcker sig från graviditet till myndighetsåldern, 0–18 år, och bjuder på inspiration, motivation, handfasta tips och fungerande råd för alla föräldrar! Tryggare föräldrar som tar livet lättare och sig själva på större allvar ger sina barn en mer harmonisk tillvaro.

ELIZABETH KUYLENSTIERNA, f.d. Gummesson, har tre döttrar och är sedan tio år engagerad hos BRIS. Hon pratar regelbundet med barn om livets alla stora och små frågor. Numera arbetar hon även med familjer vid sin mottagning i Stockholm.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Elizabeth Kuylenstierna - Visa alla

Visa alla böcker av
Elizabeth KuylenstiernaSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö