Titel: Hilma och den luriga ponnyn

Författare: Ulla M. Nissen

Ingår i serien: Hilma

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Hilma och den luriga ponnyn
Författare:Ulla M. Nissen
ISBN:9789176972496
Bokserie: Hilma
Höjd på bok:215 mm
Bredd på bok:140 mm
Bokens tjocklek:15 mm
Vikt på bok:264 g
Utgivare:Hoi Förlag AB
Utgivningsdatum:20201021
Bokens kategorier: - Skönlitteratur barn och ungdom
- 9 till 12
- Hästar
- Ponny
- Vänskap
- Busig
- Ridsport
- Stall
- Hästvänner
- Barnböcker
- Serie
- Djurvän
- Mysig
- Spännande
- Djur


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Hilma önskar en lugn och trevlig ponny, som i sitt förra ridstall. I stället får hon ta hand om en ponny som ingen annan vill sköta: den luriga Harry. Hur kunde hon ens tacka ja till att bli hans skötare?

Nästan lika omöjlig verkar tjejen som heter Vicky vara, hon som mest bara är taskig och elak. Och som om det inte vore nog har Hilma råkat anmäla sig till en rykttävling där hon ska delta med Harry, medan hon antagligen kommer att utstå ännu mer hån från Vicky. Tur att hon trots allt har vännen Maja på sin sida.

Hilma kommer aldrig att klara tävlingen om hon först inte lär sig att hantera den bångstyriga Harry. Men så sakta börjar hon inse att ponnyn kanske inte är så omöjlig ändå.

Hilma och den luriga ponnyn är den första delen i Ulla M. Nissens bokserie om Hilmas upplevelser både på och bredvid hästryggen. Genom Hilma får läsaren hänga med på upptäckter i hästens fantastiska värld, men också känna igen sig i andra av livets utmaningar.

Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och växte upp i Norrland, men bor idag i Täby. Hon har arbetat med information och marknadsföring. Ulla skrev sina två första böcker, ungdomsromanerna De kommer ändå inte tro mig och Det måste gå, för att hon hade något viktigt att berätta. Hennes högsta mål var att böckerna skulle användas i skolorna, och det målet är uppfyllt. Idag har många läst berättelsen om Elsa, både i och utanför undervisningen. Nu förflyttar hon sig till hästvärlden när hon skriver om sitt allra största intresse: ridningen.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Ulla M. Nissen - Visa alla

Visa alla böcker av
Ulla M. NissenSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö