Titel: Och jag gav mig iväg

Författare: Alex Epicure

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel:Och jag gav mig iväg
Författare:Alex Epicure
ISBN:9789178198467
Höjd på bok:229 mm
Bredd på bok:152 mm
Bokens tjocklek:19 mm
Vikt på bok:596 g
Utgivare:Alex Epicure
Utgivningsdatum:20200818
Bokens kategorier:- Memoarer och biografier


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

I Alex Epicures starka, sorgliga, utlämnande men samtidigt djupt inspirerande och livsbejakande bok Och jag gav mig iväg bjuds du levande miljöbeskrivningar från franska alpernas puderfluffiga branter till Atlantkustens utmanande surfspots, samtidigt som du får ta del av hans svårlösta livspussel, djupa och grunda relationer, oväntade möten, existentiella resonemang och konsumtionskritik. Kan inte annat än säga att boken inbjuder till sträckläsning. Rekommenderas varmt om du när en dröm om att leva vanlife eller bara vill ta en paus från ekorrhjulet en stund.

/ Fredrik Ekblad
Redaktör Österlenmagasinet

---------

Att ge sig iväg för att söka efter det som är viktigt i livet är ingen tebjudning. Ännu svårare kan det vara att ta med läsare på trippen.
I Alex bok får läsaren a nice ticket to ride genom hans ärliga uppsåt och fina penna. En berättelse som är trygg med sig själv och skapar en värld där man vill hänga.

/ Åke Högman
Skribent, journalist och författare bakom Mord i Mölle, 1976 m. fl.

---------

Boken Och jag gav mig iväg av Alex Epicure, är en högst läsvärd uppbrottsroman. Sträckläste den under ett varmt sommardygn i augusti. Eftersom jag är en kräsen bokläsare, uppvuxen med böcker som Jack Kerouac´s On the road och Robert M. Pirsig´s Zen och konsten att sköta en motorcykel, så var mina förväntningar på en okänd debutant inte så höga, men boken håller, ger spännande perspektiv på livet. Kan inte annat än rekommendera alla att läsa den.

Lars Magnusson
Magasinet Kullaliv

---------

En skön bok som ger många tankar om livet och hur det kanske borde levas, även för oss som inte surfar… Ännu.

/ Felix St Clair Renard
Världsresenär, levnadskonstnär, äventyrsfotograf.

---------

Taggar:#epicurism #existentialism #eskapism #flykt #resa #vardagsfilosofi #frihetslängtan #pappa #barn #omsorg #skilsmässa #ensamstående #motgångar #missöden #självinsikt #lycka #harmoni #wellness #härochnu #campervan #campervanlife #livetiencampervan #nomad #surfing #vågor #surf #shaper #gemenskap #skidåkning #natur #hav #berg #snö #offpist #upptäcktsresa #möten #människoöden #levnadskonstnärer #yoga #meditation #livsåskådning #kärlek #dagbok #biografi #sannsaga #självupplevd #europa #portugal #spanien #frankrikeSe Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö