Titel: Livsnjutardieten

Författare: Erik Hörstadius

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Livsnjutardieten
Författare:Erik Hörstadius
ISBN:9789188917010
Höjd på bok:217 mm
Bredd på bok:143 mm
Bokens tjocklek:17 mm
Vikt på bok:390 g
Utgivare:Bladh by Bladh
Utgivningsdatum:20190123
Bokens kategorier: - Hälsa, skönhet och sex
- Viktminskning


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Livsnjutardieten vägen till snabb viktnedgång och varaktig viktkontroll

Och vinnare av Biggest Loser Vip 2018 är ERIK HÖRSTADIUS! 

Inför nästan miljonen tittare besegrade Erik matprofilen Alexandra Zazzi i en stenhård final i ett av världens största realityformat. 

129 kilo tjock-Erik blev på mindre än fyra månader 93 kilo pigg-Erik. Minus 36 kilo. Hans metabola ålder sänktes från 70 till 40 år. Utan energidippar, dåligt humör och hungerdemoner, annars vanligt hos bantare. 

Hur åstadkom han detta?                        

Ja, inte genom att avstå från livets goda, som vin och ost. Och inte heller genom stenhård träning, förutom under några veckor i slottsgymmet. 

Tricket var att gå ner i vikt på ett korrekt och vetenskapsbaserat sätt, på tvärs mot gängse råd från okunniga dietister. I 40 år har tjockisar fått höra att de ska räkna kalorier och undvika fett. Men studie efter studie visar usla resultat. Nästan alla kaloribantare misslyckas.  I det nya paradigmet ligger fokus på att återställa kroppens hormonella balans. Ät rätt sorts mat och helst inte så ofta. Bort med kaloribombardemanget av frukost, mellis, lunch, fika, middag, kvällsnacks... Och skär ner på kolhydraterna! För många tjockisar skapar kolhydrater hunger och energibrist istället för mättnad och pigghet. 

Istället åt Erik gott och nyttigt fett, plus en del protein, som lax, avokado, lamm, ägg, aioli och ost. Samt fräscha grönsaker. Ibland lade han in en fasta. 

Men saknade han inte prinsesstårta, tryffelpasta, färskt bröd och choklad? Nej, för medveten kolhydratnjutning ingår också i Livsnjutardieten. Dock inte för ofta

Så kom Erik i fettdrift i stället för sockerdrift. Hans inre skafferi det egna fettlagret stod vidöppet dygnet om.  Och kilona rasade!

Välkommen till det nya, fettbejakande paradigmet gällande viktkontroll. En revolution drar genom bantarvärlden. Erik har i TV visat, att det finns hopp för alla tjockisar.                      

 Och kan Erik, kan du.     

Erik Hörstadius är 54 år, pappa till två tonårsdöttrar och bor i Vasastan, Stockholm. Han är journalist, tv-redaktör, samhällsdebattör och har publicerat tre böcker.  Dessutom har han fullföljt elva marathonlopp.  Det tolfte ryktas vara på gång...Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö