Titel: Budskapet som gavs till mig av utomjordiska varelser: Boken som berättar sanningen

Författare: Rael

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Budskapet som gavs till mig av utomjordiska varelser: Boken som berättar sanningen
Författare:Rael
ISBN:9789197269605
Vikt på bok:208 g
Utgivare:Raeliska Rörelsen
Utgivningsdatum:19950601
Bokens kategorier: - Religion


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Allt liv på jorden, inklusive människan, skapades från början i laboratorier av vetenskapsmän och konstnärer från en annan planet. Tack vare deras framstående kunskaper i genetik, kunde de precis som dagens forskare manipulera livets innersta beståndsdelar.


Detta och mycket mer fick Rael berättat för sig vid ett möte den 13 december 1973, nära Clermont-Ferrand i Frankrike. Han var då med om att ett UFO landade framför honom. Rael blev inbjuden i farkosten av en representant, Jahve, från den utomjordiska civilisationen. Han fick uppdraget att informera mänskligheten om Elohims budskap och att bygga en ambassad dit de officiellt kommer att återvända.

Vi befinner oss just nu i en mycket spännande och känslig tid, där vi själva håller på att bli skapare och ta oss till andra planeter. Vi har idag teknik och vetenskap med vilken vi antingen kan förinta livet på jorden eller förvandla jorden till ett riktigt paradis för alla. Allt fler börjar dessutom ifrågasätta evolutionsteorin och ansluta sig till teorin om Intelligent design, som menar att biologiskt liv är för komplicerat för att ha uppstått slumpvis genom evolution.

Elohim ger oss genom sitt budskap vägledning inom alla områden i samhället och livet. En vägledning som är anpassad för framtiden och dagens moderna samhälle. Rael är deras sista ambassadör på jorden innan deras förutspådda återkomst. Rael har precis, liksom tidigare budbärare som Jesus, Muhammed, Moses och Buddha, uppdraget att vägleda mänskligheten till mer kärlek och harmoni. Detta för att förbereda oss för världshistoriens största händelse: En första officiell kontakt med en utomjordisk civilisation!

Budskapet som gavs till mig från utomjordiska varelser innehåller den första av Raels böcker. Den första baseras på det möte som Rael hade den 13 december 1973.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Rael - Visa alla

Visa alla böcker av
RaelSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö