Titel: Biocentrism : medvetande som nyckeln till vår förståelse av universum

Författare: Robert Lanza

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Biocentrism : medvetande som nyckeln till vår förståelse av universum
Författare:Robert Lanza
ISBN:9789198053487
Höjd på bok:215 mm
Bredd på bok:155 mm
Bokens tjocklek:20 mm
Vikt på bok:499 g
Utgivare:Egia förlag
Utgivningsdatum:20170601
Bokens kategorier: - Biologi
- Medvetande
- Kvantmekanik
- Kvantfysik
- Biologi
- Kosmologi
- Naturvetenskap
- Universum
- Döden
- Einstein
- Partikelfysik
- Big bang
- Observatören


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Nya upptäckter inom kvantmekanik och biologi tvingar oss att ifrågasätta den rådande uppfattningen om vårt universums ursprung och struktur. Partiklar beter sig inte som förväntat, utan verkar anpassa sig till en medveten betraktare. Och medvetandet framstår som ett större mysterium än någonsin, trots en utförlig kartläggning av hjärnan.

Biocentrismen erbjuder en förklaringsmodell som placerar liv och medvetande i centrum av universums existens, hellre än att se dem som slumpmässiga företeelser. Enligt denna teori finns ingen fysisk verklighet alls utanför den medvetna betraktaren.

Genom djupgående motiveringar och logiska argument erbjuder Robert Lanza svar på några av den moderna vetenskapens största mysterier, såsom universums uppkomst, observatörens betydelse, medvetandets natur och funktion, och varför fysikens lagar tillsynes är perfekt anpassade för att främja liv. Slutligen berör han den stora frågan: vad är döden?

Våra aktuella teorier om den fysiska världen fungerar inte, och kan aldrig fås att fungera, förrän de tar hänsyn till livet och medvetandet. – ROBERT LANZA

Dr Robert Lanza har utforskat naturvetenskapen i över fyrtio år, och han anses som en av världens främsta forskare. Han är för närvarande vetenskaplig chef vid Advanced Cell Technology och biträdande professor vid Wake Forest University School of Medicine. Lanza har tillsammans med Bob Berman, den mest lästa astronomen i världen, tagit fram biocentrismen – en revolutionerande ny bild av universum.

Robert Lanza har utsetts av TIME till en av världens hundra mest inflytelserika personer och av FORTUNE till en av världens femtio främsta tänkare.

Ett helt nytt perspektiv på ett gammalt existentiellt problem.
– E. DONNALL THOMAS, Nobelpristagare i medicin

Robert Lanza fann mentorer i vetenskapliga giganter som psykologen B F Skinner, immunologen Jonas Salk och Christiaan Barnard, pionjär inom hjärttransplantation. Hans mentorer beskriver honom som ett geni och en stor tänkare, och några av dem har till och med jämfört honom med självaste Einstein. – Ur US NEWS & WORLD REPORTSe Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Robert Lanza - Visa alla

Visa alla böcker av
Robert LanzaSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö