Titel: Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet - medvetande och livets ursprung

Författare: Robert Lanza

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet - medvetande och livets ursprung
Författare:Robert Lanza
ISBN:9789198053494
Höjd på bok:215 mm
Bredd på bok:155 mm
Bokens tjocklek:21 mm
Vikt på bok:495 g
Utgivare:Egia förlag
Utgivningsdatum:20171016
Bokens kategorier: - Biologi
- Medvetande
- Kvantfysik
- Kosmologi
- Kvantmekanik
- Filosofi
- Partiklar
- Universum
- Vad händer när vi dör
- Efter döden


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Vi är medvetna, och vi befinner oss i en situation som vi kallar universum.
– Robert Lanza

I Robert Lanzas första bok Biocentrism presenterades biocentrismens svar på några av vetenskapens största frågor: – hur uppstod universum? – varför är fysikens lagar perfekt anpassade för att främja liv? – hur kommer det sig att partiklar påverkas av att någon observerar dem? – vad är medvetande? – vad händer när vi dör?

I Ett levande universum går Robert Lanza ännu djupare in i dessa frågor och presenterar dem på ett pedagogiskt sätt med förtydligande illustrationer. Boken kan läsas som ett komplement till den första boken, eller fristående.

Enligt biocentrismen existerar ingen verklighet utanför den medvetna observatören – tid och rum är endast sinnets verktyg för livsupplevelse. Det är alltså livet självt som genom medvetande skapar universum – inte tvärt om.

I den här boken får vi följa med på en omvälvande resa genom forskning och filosofi där vi möter nya tankar som vänder upp ner på våra föreställningar om tid, rum, medvetande, liv och död.

Dr Robert Lanza har utforskat naturvetenskapen i över fyrtio år, och han anses som en av världens främsta forskare. Han är för närvarande vetenskaplig chef vid Advanced Cell Technology och biträdande professor vid Wake Forest University School of Medicine. Lanza har tillsammans med Bob Berman, den mest lästa astronomen i världen, tagit fram biocentrismen – en revolutionerande ny bild av universum.

Ur boken:
Det finns ingenting ’där ute’, bortom den verklighet som sinnet skapar. Eller, om det gjorde det, skulle det vara ytterligt mystiskt och oupplevt, och absolut inte den värld av bilar och träd som vi ser. Allt vi vet, och kan veta, finns i vårt eget sinne och den information som hjärnan bearbetar.

Om detta känns omöjligt att acceptera, kom då ihåg att om det fanns något förstadium till färgerna, ljuset och 3D-djupet i den värld vi ser, så skulle det bara vara tomma, magnetiska och elektriska fält, eftersom det är vad ljus i själva verket är.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Robert Lanza - Visa alla

Visa alla böcker av
Robert LanzaSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö