Adeline Klam

Författaren Adeline Klam
Fakta, böcker och kuriosa.

Adeline Klam författare bild
Profilbild saknas för Adeline Klam.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Adeline Klam BokdataAdeline Klam Biografi
Toppsäljare - Adeline Klam - Visa alla

Pappersbibeln : 10 teman, mer än 80 DIY-projekt av Adeline Klam

Pappersbibeln : 10 teman, mer än 80 DIY-projekt

Min första bok av Adeline Klam

Min första bokAdeline Klam biografi & produktioner

Adeline Klam är en fransk konstnär som fokuserar på att arbeta med papper av olika slag, bland annat genom den japanska papperskonstformen origami. Hon är utbildad vid Duperré-skolan inom konst- och textilutskrift och odlade tidigt ett intresse för färger och mönster. Detta ledde henne på en upptäcksfärd i papperskonst och när hon etablerat sig inom detta bestämde hon sig för att öppna ett galleri.

Galleriet utvecklades så småningom till en butik där hon säljer inte bara sin egen konst utan också material för att själv börja skapa konstverk av papper. I hjärtat av Paris, nära Bastille, välkomnar därför Adeline Klam dig nu till sig butik, som är en färgstark resa och en dagdröm inom poesi och japanskt papper. Adeline har alltid varit ivrig att dela med sig av sitt hantverk, och har så också gjort i sina böcker som nu finns tillgängliga i Sverige. I ’Pappersbibeln’ får vi lära oss såväl origami som att vika askar, paket och möbler.

Vill du också lära dig att göra de mest fantastiska konstverk med så enkla redskap som papper och en sax? Då är det Adeline Klam du ska vända dig till. Om du inte tycker om att pyssla själv utan bara vill ta del av de vackra kreationerna som denna franska pappersdrottning står ansvarig för går det att göra så genom hennes bok som är riktad till föräldrar. I ’Min första bok’ kan mamma och pappa fylla i både stora och små händelser som sker under barnets första levnadsår. Detta ackompanjerat av Adelines livsverk. Inget annat än ett minne för livet.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Adeline Klam

Adeline Klam är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Adeline Klam hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 2 böcker från Adeline Klam i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Adeline Klam - Visa allaVisa alla böcker av
Adeline Klam


Hitta fler författare som heter Adeline eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat