Bibbi Brorsson

Författaren Bibbi Brorsson
Fakta, böcker och kuriosa.

Bibbi Brorsson författare bild
Bild/porträtt: Bibbi Brorsson
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Bibbi Brorsson Bokdata Bibbi Brorsson Biografi
Toppsäljare - Bibbi Brorsson - Visa alla

Bengt Berg : författare och fotograf av Bibbi Brorsson

Bengt Berg : författare och fotograf

Morfar, var du spion? av Bibbi Brorsson

Morfar, var du spion?Bibbi Brorsson biografi & produktioner

Bibbi Brorsson född på en gård i Guö numera bosatt på en gård i Farslycke. Tack vare att jag är född på en bondgård så fick jag tidigt ett stort intresse för djur och natur. Däremot har jag inte utvecklat mitt intresse för fåglar och fotografering förrän de senaste åren.

Arbetat på Eriksberg Vilt & Naturpark sedan februari 2001 och som pensionär arbetar jag kvar med att hjälpa till vid guidningar och speciella projektarbeten. Jag började mitt arbete på Eriksberg med att kartlägga alla torp och människor som bott där sedan 1600-talet, detta resulterade i boken ”Eriksberg – Ett säteri i Blekinge genom 350 år” denna kom ut 2006.

Boken sålde bra och gav blodad tand, jag ville hitta en annan sida av Bengt Berg inte den negativa som jag har hört sedan min barndom, då jag är uppväxt granne till Eriksberg. Det negativa fortsatte när jag började arbeta på Eriksberg. Jag har hittat mycket positivt och detta har nu resulterat i boken ”Bengt Berg, författare och fotograf” boken gick i tryck den 12 augusti 2016 och beräknas vara klar den 12 september 2016. Boken är utgiven och klar.

Det bästa med arbetet med boken är att jag fått ett helt nytt fantastiskt intresse nämligen naturfotografering. Jag försöker lära mig så mycket som möjligt och de fåglar jag inte känner igen har jag snälla fågelvänner som hjälper mig med.

Fotograferingen har gått så bra att jag vann första pris i Allers naturfototävling för 2016.

Aldrig mer en bok har jag sagt efter de två första böckerna, nu har jag skrivit min tredje bok. ”Morfar, var du spion?” Den handlar om min morfar, Jakobstad och tobaksfabriken Strengbergs, men även om det finska frihetskriget. Boken kom ut den 5 oktober 2019 och den säljer bra både i Finland och i Sverige.

Boken hann knappast komma ut förrän var i gång med min fjärde bok, detta blir en bokserie om byarna i Åryds och Hällaryds socken i Blekinge län. I första boken kommer i alla fall byarna Guö, där jag är barnfödd, och Farslycke, där jag bor nu, vara med.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Bibbi Brorsson

Bibbi Brorsson är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna memoarer och biografier samt vilda djur. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Bibbi Brorsson i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Bibbi Brorsson - Visa allaVisa alla böcker av
Bibbi Brorsson


Hitta fler författare som heter Bibbi eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat