Brené Brown

Författaren Brené Brown
Fakta, böcker och kuriosa.

Brené Brown författare bild
Profilbild saknas för Brené Brown.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Brené Brown BokdataBrené Brown Biografi
Toppsäljare - Brené Brown - Visa alla

Mod att leda av Brené Brown

Mod att leda

Trotsa vildmarken: Om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld av Brené Brown

Trotsa vildmarken: Om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld

Resa sig stark av Brené Brown

Resa sig stark

Våga vara operfekt av Brené Brown

Våga vara operfekt

Resa sig stark av Brené Brown

Resa sig stark

Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt föräldraskap, i ditt arbete av Brené Brown

Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt föräldraskap, i ditt arbeteBrené Brown biografi & produktioner

Brené Brown är en amerikansk sociolog, författare och föreläsare född år 1965. År 2011 tog Brené Brown världen med storm med sitt Ted-föreläsning om styrkan i att vara sårbar. Över 30 miljoner har sett klippet och Brené har sedan dess ägnat sig åt att föreläsa världen över och publicerat ett flertal böcker. Hon är en av Oprah Winfrey’s personliga favoriter och har medverkat i Oprah’s tv-program Super Soul Sunday.

Brené har forskat i flera år kring ämnen som skam, mod, sårbarhet och empati. Hon menar på att när människor vågar vara sig själva fullt ut, utan att försöka passa in eller vara perfekta, kan de leva mer autentiska liv som tillåter andra att också vara sig själva. Ett återkommande tema är sårbarhet och hur man kan finna mod att vara sårbar, såväl i privatlivet som professionellt. I hennes filosofi ingår koncept som att acceptera sin brister, ha medkänsla för sig själv och andra samt att våga strunta i andras åsikter om en.

Brenés böcker har blivit bästsäljare och översatts till flera språk. I en av hennes senaste böcker ”Trotsa vildmarken: om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld” ger Brené tips på hur vi kan hantera en värld som ibland känns ondskefull och kall. Brenés böcker har förankring i hennes egna forskning vid Houstons universitet, men hon delar även med sig av personliga erfarenheter och tar upp exempel på historiska människor som vågat stå upp för sig själva. Brené väcker viktiga tankar kring meningen med vår existens, men trots det ibland tunga materialet är tonen lättsam.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Brené Brown

Brené Brown är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hälsa, management, psykologi samt skönhet. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

Böcker och andra digitala format från Brené Brown hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 14 böcker från Brené Brown i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Brené Brown - Visa allaVisa alla böcker av
Brené Brown

E-böcker av Brené Brown

Visa alla e-böcker av Brené Brown

Hitta fler författare som heter Brené eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat