Christer Friman

Författaren Christer Friman
Fakta, böcker och kuriosa.

Christer Friman författare bild
Profilbild saknas för Christer Friman.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Christer Friman BokdataChrister Friman Biografi
Toppsäljare - Christer Friman - Visa alla

Fabians fasa av Christer Friman

Fabians fasa

Zombie Zack till attack av Christer Friman

Zombie Zack till attack

Att skriva sig till läsning - Bokstavsschema av Christer Friman

Att skriva sig till läsning - BokstavsschemaChrister Friman biografi & produktioner

Christer Friman arbetar som grundskollärare i Bodens kommun. Han har varit lärare sedan 1998 och arbetat de första fjorton åren som mellanstadielärare, men arbetar numera på lågstadiet. Det var då hans intresse för läs- och skrivinlärning tog fart. Under ett antal år har han arbetat med en metod som kallas för: Att skriva sig till läsning. Han har utarbetat ett arbetssätt inom den genren och även skrivit en läromedelsbok: Att skriva sig till läsning – Bokstavsschema.

Christer är även ute i landet som föreläsare där han beskriver sitt arbete i klassrummet.

Att skriva är något Christer varit mycket intresserad av och han har sett under sina år som lärare att pojkar stannar av i sitt läsintresse under mellanstadieålder. Det var där han ville hitta något som fångade dessa killars intresse för böcker igen och idén till Zombie Zack till Attack kom, hans debutbok inom skönlitteraturen. Zombie Zack till attack är en del 1 i en serie om Fabian och Nicklas som hamnar i en annan värld genom sitt datorspelande, den är fylld med humor och spänning (utgiven 2017 av Lindskogs förlag). Nu visade det sig att boken passar även tjejer som gillar spänning och mystik. Genren är fantasy och lite skräck.

I slutet av 2018 kom Fabians Fasa (Lindskogs förlag) som är en direkt fortsättning på Zombie Zack till Attack. Del 2 i serien Zon Z. Tanken är att serien ska fortsätta ett antal böcker fram.

Christer Friman är sportintresserad och då helst ishockey där hans ena son spelar i det fruktade laget Bodens HF. Passiv idrottare i soffan gillar han också, helst med favoritlaget AIK på skärmen. Han bor med sin fru och två barn i Sävast, Bodens kommun.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Christer Friman

Christer Friman är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Christer Friman hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 3 böcker från Christer Friman i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Christer Friman - Visa allaVisa alla böcker av
Christer Friman


Hitta fler författare som heter Christer eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat