David Perlmutter

Författaren David Perlmutter
Fakta, böcker och kuriosa.

David Perlmutter författare bild
Profilbild saknas för David Perlmutter.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
David Perlmutter BokdataDavid Perlmutter Biografi
Toppsäljare - David Perlmutter - Visa alla

Boosta din hjärna : en handlingsplan för bättre minne, lägre vikt och maxim av David Perlmutter

Boosta din hjärna : en handlingsplan för bättre minne, lägre vikt och maxim

Skydda din hjärna : om tarmbakteriernas förmåga att läka och skydda din hjä av David Perlmutter

Skydda din hjärna : om tarmbakteriernas förmåga att läka och skydda din hjäDavid Perlmutter biografi & produktioner

David Perlmutter är en prisbelönad författare, hjärnforskare och kändisdoktor ifrån Florida född 1954. Han har skrivit böcker i ämnet lågkalorikost och hälsa och han har även blivit ifrågasatt av andra läkare och kommentatorer. Perlmutter har skrivit hälsoböcker och även om han inte är medicinsk forskare har han släppt medicinsk litteratur. Han har också skrivit Gain Brain som gavs ut september 2013 och som framhåller att gluten orsakar neurologiska tillstånd.

David Perlmutter har bland annat skrivit boken ”Boosta din hjärna” som handlar om hur man med kosten kan påverka sin hälsa, att man kan öka sitt välbefinnande, förändra sin tarmflora och minska i vikt genom att äta mer fett och mindre kolhydrater. Han blandar nya forskningsrön med fakta från sina tidigare böcker och ger konkreta råd hur man kan förbättra sin hälsa. I boken finns också recept och menyer, den innehåller också andra tips och råd, till exempel om sömn, motion och stresshantering. Andra böcker han har skrivit är bland annat ”Skydda din hjärna” och en kokbok.

David Perlmutter har en bred karriär som hjärnforskare, författare och på senare år även kändisdoktor som fått stor plats i media. Om man är intresserad av att läsa om kost och hälsa i en kombination av forskning och Perlmutters egna slutsatser är hans böcker ett bra val. Han intresse för hjärnan och hur man kan påverka både den och sin övriga hälsa med sin kost lyser igenom i hans böcker. David Perlmutter nämner också kostens inverkan på tillstånd som till exempel ADHD och demens. Med enkla dieter och receptförlag kan man enkelt förbättra sin hjärnas kapacitet och sin hälsa.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - David Perlmutter

David Perlmutter är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hälsa samt skönhet. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från David Perlmutter hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 2 böcker från David Perlmutter i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av David Perlmutter - Visa allaVisa alla böcker av
David Perlmutter


Hitta fler författare som heter David eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat