Johan Bang

Författaren Johan Bang
Fakta, böcker och kuriosa.

Johan Bang författare bild
Bild/porträtt: Johan Bang
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Johan Bang BokdataJohan Bang Biografi
Toppsäljare - Johan Bang - Visa alla

Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen : som ville skapa ett barn av Johan Bang

Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen : som ville skapa ett barn

12 Healers tankar om Healing : Inre styrka av Johan Bang

12 Healers tankar om Healing : Inre styrkaJohan Bang biografi & produktioner

Johan Bang föddes i Sollefteå och växte upp mitt ute i naturen i Omsjö, nära Näsåker. Numera är han boende i Gävle trakten. Han har en passion för möten med natur, djur och människor, ledarskap, närhet, möten och personlig utveckling.

Johan började sin bana med naturvetenskaplig linje för att sedan hamna inom signalteknik, infrastruktur och järnväg där han arbetat mest hela livet. Senare i livet har han startat upp egna företag inom personlig utveckling och främst inom hälsa och välmående. Där vill han hjälpa människor att hitta sina drömmar i livet och nå bättre hälsa. Vad är din ultimata dröm? Kontakta gärna honom på www.healingpower.se ifall du inte vet.Efter flera utbildningar i Oslo och i London inom reconnective healing blev han en av få män i Sverige att klara titeln Certified Foundational Practitioner of Reconnective Healing®. 
Han har gått olika utbildningar inom Hawaiiansk healing art och är allmänt intresserad av personlig utbildning så det blir ständigt nya kurser och böcker. 
Boken och sagan ”Den Rosa ödlan och den Gyllene valpen” är skapad utifrån inspiration av Hawaiiansk visdom.I aktiebolaget Healing Power är han VD och där är målet att hjälpa människor så att de ska kunna ge sig själv egen lyx i form av att leva och må ännu bättre så länge som möjligt.Boken ”12 Healers tankar om healing” där var syftet att tillsammans med 11 andra professionella healers synliggöra om healing. Johan hade innan han kom på idén om att skapa boken läst om att Sverige ansågs ligga så långt efter andra länder i en undersökning angående vår tro på massor av saker, däribland ämnet healing. (Läst i en tidning, februari 2018) 

Då uppkom iden att ringa runt och samordna healers från Sverige och Norge där de fick skriva ett kapitel var och ingen av de kände till innan boken gavs ut vilka de var eller vad de andra skulle skriva om förutom, tankar om healing.Hans syfte med sina böcker är oftast att inspirera till att leva mer i Kärlek oavsett vilka hinder ni stöter på
eller vad som händer där ute i Världen.


De som känner honom vet vilken slogan han skapat sedan flera år tillbaks.


”Idag är en bra dag”Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Johan Bang

Johan Bang är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna astrologi och esoterika samt skönlitteratur barn och ungdom. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Johan Bang hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 2 böcker från Johan Bang i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Johan Bang - Visa allaVisa alla böcker av
Johan Bang

E-böcker av Johan Bang

Visa alla e-böcker av Johan Bang

Hitta fler författare som heter Johan eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat