Jonna Lundell

Författaren Jonna Lundell
Fakta, böcker och kuriosa.

Jonna Lundell författare bild
Profilbild saknas för Jonna Lundell.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Jonna Lundell Bokdata Jonna Lundell Biografi
Toppsäljare - Jonna Lundell - Visa alla

Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell
Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell


Jonna Lundell biografi & produktioner

Med nästan 700 000 följare på Instagram och runt en miljon prenumeranter på Youtube så är Jonna Lundell en av Sveriges största influencers. Tillsammans med sin make Joakim ”Jocke” Lundell så har de blivit två av de mest populära Youtube-profilerna för ungdomar i Sverige. Genom sin öppenhet och nakna sanning ger de en inblick i vardagen hos ett ungt par idag, ett par som har köpt sitt drömhus, jagar spöken och väntar sitt första barn.

Jonna Lundell har sjukdomen PMS och om det har hon nu på ett personligt och ofiltrerat sätt valt att berätta. Hon skriver om sin vardag och att leva med sjukdomen. I boken PMS-kossan berättar Jonna även om sin stökiga uppväxt i Mjölby och Norrköping samt om när hon möter sin make, den förre dokusåpastjärnan Joakim Lundell. Boken handlar om hur det är att vara en ung kvinna i dagens Sverige. Hon berättar även om den enorma framgång hon och Jocke har nått i sociala medier. Boken är skriven på ett väldigt utlämnande sätt men med delar av en humoristisk underton.

Boken tar upp en hel del om bråk och tjafs under uppväxten men även med sin make Jocke. Att komma fram till att hon led av PMS var en tuff resa och hon hyllar Jocke för att han funnits där för henne trots att han fått stå ut med väldigt mycket. Han var den som tyckte att Jonna skulle skriva boken. Jonna vet att boken kommer röra upp känslor eftersom hon nämner personer i boken som förmodligen inte kommer att uppskatta det. Men hon står upp för att det här är hennes berättelse och alla historier har flera sidor.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Jonna Lundell

Jonna Lundell är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Jonna Lundell hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 2 böcker från Jonna Lundell i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Jonna Lundell - Visa alla

Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell

Jonna Lundell : PMS-kossan

Jonna Lundell
Lind & Co
BokPocket

Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell

Jonna Lundell : PMS-kossan

Jonna Lundell
Lind & Co
BokInbunden

Visa alla böcker av
Jonna LundellHitta fler författare som heter Jonna eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat