Linda-Marie Nilsson

Författaren Linda-Marie Nilsson
Fakta, böcker och kuriosa.

Linda-Marie Nilsson författare bild
Profilbild saknas för Linda-Marie Nilsson.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Linda-Marie Nilsson Bokdata Linda-Marie Nilsson Biografi
Toppsäljare - Linda-Marie Nilsson - Visa alla

Så lärde jag mig att älska min kropp av Linda-Marie Nilsson

Så lärde jag mig att älska min kropp

Så lärde jag mig att älska min kropp av Linda-Marie Nilsson

Så lärde jag mig att älska min kroppLinda-Marie Nilsson biografi & produktioner

Linda-Marie Nilsson är en välkänd influencer som genom sina sociala medier kämpar för att unga tjejer ska få en sundare syn på sin kropp. Hon har arbetat som journalist och driver både en Youtube-kanal och en blogg. 2012 publicerade hon en bikinibild som fick stor positiv respons i sociala medier. Hon är mest känd för sin bok ”Så lärde jag mig att älska min kropp”, boken har fått fina recensioner från flera håll.

Linda-Marie Nilsson föddes 1991 i Skåne och har arbetat som krönikör på Expressen och Aftonbladet. Hon brinner för frågor om kroppsaktivism och har medverkat i en rad intervjuer där hon pratar om samhällets skeva kroppsideal. Hon har en stor skara följare på Youtube och Instagram där hon hjälper andra och inspirerar med sin kroppspositivism. I sina sociala medier berättar hon med mycket humor om sitt dagliga liv men inriktar sig främst på feminism och kroppsaktivism. Hon startade även #allastorlekarärvackra på samma tema. 2018 släppte hon boken ”Så lärde jag mig att älska min kropp”.

Boken har blivit en storsäljare och innehåller förutom Nilssons egen historia även en rad tips till alltifrån hur föräldrar kan prata med sina barn kring kroppen till hur man hanterar kroppshatet i samhället. Boken är en självhjälpsbok där Linda-Marie Nilsson delar med sig av sin egen resa som gått från ett självhat till att idag älska sig själv och sin kropp som den är. Hon fortsätter att inspirera unga till att uppskatta sina kroppar och jobbar aktivt med sociala medier, krönikor och att genom sin bok förmedla ett positivt budskap.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie Nilsson är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hälsa samt skönhet. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

De vanligaste utgivningsformatet (mediet) som författaren Linda-Marie Nilsson använder är: Bok, E-Bok.

Böcker och andra digitala format från Linda-Marie Nilsson hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 4 böcker från Linda-Marie Nilsson i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Linda-Marie Nilsson - Visa allaVisa alla böcker av
Linda-Marie Nilsson

Ljudböcker av Linda-Marie Nilsson

Visa alla ljudböcker av Linda-Marie NilssonE-böcker av Linda-Marie Nilsson

Visa alla e-böcker av Linda-Marie Nilsson

Hitta fler författare som heter Linda eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat