Marianne Elfving

Författaren Marianne Elfving
Fakta, böcker och kuriosa.

Marianne Elfving författare bild
Bild/porträtt: Marianne Elfving
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Marianne Elfving BokdataMarianne Elfving Biografi
Toppsäljare - Marianne Elfving - Visa alla

Väck tanken till liv! av Marianne Elfving

Väck tanken till liv!Marianne Elfving biografi & produktioner

Marianne Elfving är beteendevetare och har arbetat med arbetssökande inom olika verksamheter. Hon har studerat vid Lärarhögskolan i Stockholm och blev filosofie kandidat, huvudområde pedagogik, beteendevetenskaplig variant, med en examen vid Stockholms universitet. Innehar lärarlegitimation i pedagogik en specialisering inom humanistisk och samhällsvetenskaplig fakultet.

Marianne Elfving är författare som skrivit en pedagogisk arbetsbok inom kategorierna personlig utveckling och träning. Boken finns tillgänglig på svenska.

Fortsätter att skriva inom personlig utveckling med en handbok. Tänker mig följande: Genom att dela upp i kapitel har jag lagt det övergripande tänkandet i att se förändringen utifrån möjligheterna som växer fram. Till den länkas de olika bilagorna in i samtalet, allt utifrån det som passar in i varje möte med individen. Samtalet ska ske på lika villkor, med det menar jag att ingen har tolkningsföreträde, alltså mer tänkt som att lyssnandet ska ske genom respekt och empatiskt bemötande från båda parter. #personligutvecklingDu kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Marianne Elfving

Marianne Elfving är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hälsa samt skönhet. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Marianne Elfving i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Marianne Elfving - Visa allaVisa alla böcker av
Marianne Elfving

E-böcker av Marianne Elfving

Visa alla e-böcker av Marianne Elfving

Hitta fler författare som heter Marianne eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat