Oprah Winfrey

Författaren Oprah Winfrey
Fakta, böcker och kuriosa.

Oprah Winfrey författare bild
Profilbild saknas för Oprah Winfrey.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Oprah Winfrey BokdataOprah Winfrey Biografi
Toppsäljare - Oprah Winfrey - Visa alla

Ett vet jag säkert av Oprah Winfrey

Ett vet jag säkert

Ett vet jag säkert av Oprah Winfrey

Ett vet jag säkert

The Path Made Clear av Oprah Winfrey

The Path Made Clear

What I Know For Sure av Oprah Winfrey

What I Know For SureOprah Winfrey biografi & produktioner

Oprah Winfrey född 1954 i Mississippi, USA, är en känd talkshow-värd, författare, skådespelerska och filantrop. Hon växten upp i fattigdom tillsammans med sin mormor. Mormodern var så fattig att Oprah tvingades klä sig i klänningar sydda av potatissäckar, som barnen i grannskapet retade henne för. Oprah är mest känd för sin talkshow The Oprah Winfrey Show som sändes mellan 1986-2011. Hon har kallats drottningen av media och har rankats som världens mest inflytelserika kvinna.

Förutom att ha varit aktiv i TV-branschen sedan 1970-talet och även varit aktiv i välgörenhetssammanhang, har Oprah också skrivit ett antal böcker. Bland annat så har hon släppt en kokbok med hälsosamma recept. Oprah har flera gånger berättat om sitt komplicerade förhållande till mat och ätande. Hon har tröstätit och ätit fel, för att döva de känslor hon haft kring sitt tidvis svåra liv. I ”Food, Health, and Happiness: 115 On-Point Recipes for Great Meals and a Better Life” delar hon med sig av sina favoritrecept och historier kring dessa, tillsammans med vackra bilder på maträtterna.

En av hennes senaste böcker ”Ett vet jag säkert”, är ett intimt samlat verk av hennes bästa texter. Boken bjuder på krönikor som hon själv skrivit och publicerat i sin tidskrift. Där samlas allt från roliga historier, goda råd och tankar till mer allvarliga glimtar ur stjärnans liv. I sann Oprah Winfrey-anda levererar hon också en hel del peppande ord och tips om hur man kan göra för att må bättre och få bättre självkänsla. Hon vill att alla ska få möjlighet att må så bra som möjligt och att kunna leva livet fullt ut.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Oprah Winfrey

Oprah Winfrey är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna memoarer och biografier samt utländska berättare. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

Böcker och andra digitala format från Oprah Winfrey hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 4 böcker från Oprah Winfrey i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Oprah Winfrey - Visa allaVisa alla böcker av
Oprah Winfrey

Ljudböcker av Oprah Winfrey

Visa alla ljudböcker av Oprah WinfreyE-böcker av Oprah Winfrey

Visa alla e-böcker av Oprah Winfrey

Hitta fler författare som heter Oprah eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat