Rolf Kenmo

Författaren Rolf Kenmo
Fakta, böcker och kuriosa.

Rolf Kenmo författare bild
Bild/porträtt: Rolf Kenmo
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Rolf Kenmo BokdataRolf Kenmo Biografi
Toppsäljare - Rolf Kenmo - Visa alla

Let the personality bloom av Rolf Kenmo

Let the personality bloom

Låt personligheten blomma av Rolf Kenmo

Låt personligheten blommaRolf Kenmo biografi & produktioner

Rolf Kenmo, född 1946. Sedan 1986 är han konceptutvecklare, dvs det var då som han startade utvecklingen av HumanGuide-koncepten, vars kärna är ett personlighetstest. Testet är mest använt i Brasilien, där det har gjorts mellan 2010-2017 180000 tester. Testet blev där 2009 det första godkända internet-baserade med forced-choice. Testet finns för närvarande på 14 språk.

Rolf har publicerat två böcker, som baseras på HumanGuide-koncepten. De är

• Låt personligheten blomma, som även finns utgiven på engelska och portugisiska. Utgåvorna på svenska och engelska finns även som eBöcker

• Hur få en bra livspartner? Den finns endast som eBok.
Syftet med den första boken är att hjälpa människor att komma fram till sin jackpot-aktivitet, dvs vad gör de principiellt, när de drar nytta av alla sina styrkor samtidigt? Då har man maximal motivation och trivs bäst med sitt jobb. Man kan t o m bli en passionär;-)

Syftet med den andra boken är tvåfaldigt. Det ena är att hitta ”rätt livspartner” på en gång;-) Det andra syftet är att vårda sin relation med sin livspartner, så den utvecklas på ett bra sätt. Det finns en hel del praktiska tips. Det viktiga tipset är att gifta sig på ett år i taget…

I grunden ger koncepten en ökad förståelse för den egna personligheten t ex vad bör man jobba med för att trivas, i vilken kultur trivs man bäst, vad är en passande livspartner. Samtidigt som ens självkännedom ökar, så ökar man förståelsen för andra och får därmed mycket lättare att samverka.

Det finns andra liknande koncept, men HumanGuide har flera unika fördelar t ex att den grundläggande teorin består av åtta grunddimensioner, vilket ökar precisionen jämfört med tester som DISC eller de som bygger på femfaktormodellen.

Mer information på webbplatsen www.humanguide.com.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Rolf Kenmo

Rolf Kenmo är en författare. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Rolf Kenmo i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Rolf Kenmo - Visa allaVisa alla böcker av
Rolf Kenmo


Hitta fler författare som heter Rolf eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat