Sarah Sjögren

Författaren Sarah Sjögren
Fakta, böcker och kuriosa.

Sarah Sjögren författare bild
Bild/porträtt: Sarah Sjögren
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Sarah Sjögren BokdataSarah Sjögren Biografi
Toppsäljare - Sarah Sjögren - Visa alla

Lilla hemlis-boken av Sarah Sjögren

Lilla hemlis-boken

Lilla nej-boken av Sarah Sjögren

Lilla nej-bokenSarah Sjögren biografi & produktioner

Sarah Sjögren bor i Nacka i Stockholm och har en examen som grundskollärare med inriktning mot svenska och bild. Hon har en erfarenhet av att ha arbetat i förskola och har engagerat sig i frågor om barns rättigheter. 2018 debuterade hon med en bok skriven för barn i förskoleålder, och med den vill hon tala om för barnen att de har rätt till sin egen kropp.

Debutboken heter Lilla nej-boken och är en blandning mellan en berättelse där barn lätt kan känna igen sig i olika situationer och fakta om artikel 19 i FN’s barnkonvention, som säger att barn har rätt att bli skyddade mot olika slags våld. Illustratören Anna Forsmark kompletterar med bilder som är förklarande och fina att titta på. Språket är enkelt och riktat direkt till barnen och boken är gjord för att läsas tillsammans med en vuxen. Vuxna, speciellt föräldrar och de som är verksamma i yrken som rör barn, kan också behöva läsa boken på egen hand.

Barn, oavsett vilka erfarenheter de själva har, behöver få information om vilka rättigheter de har i samhället och råd om hur de kan hantera situationer som är lätta att hamna i. En idé med boken är att den ska skydda barn från att bli utsatta för sådant som överskrider deras gränser, men också att de ska våga prata om det med någon vuxen ifall det händer på riktigt. Sist i boken finns frågor som tar upp sådant som barn kan behöva prata om i det här viktiga ämnet.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Sarah Sjögren

Sarah Sjögren är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Sarah Sjögren i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Sarah Sjögren - Visa allaVisa alla böcker av
Sarah Sjögren

E-böcker av Sarah Sjögren

Visa alla e-böcker av Sarah Sjögren

Hitta fler författare som heter Sarah eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat