Susanna Åhlén

Författaren Susanna Åhlén
Fakta, böcker och kuriosa.

Susanna Åhlén författare bild
Bild/porträtt: Susanna Åhlén
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Susanna Åhlén BokdataSusanna Åhlén Biografi
Toppsäljare - Susanna Åhlén - Visa alla

Agnes : isprinsessan av Susanna Åhlén

Agnes : isprinsessan

Ett andetag i taget, ett ögonblick i sänder av Susanna Åhlén

Ett andetag i taget, ett ögonblick i sänder

Emmas trädgård i ljus och skugga av Susanna Åhlén

Emmas trädgård i ljus och skuggaSusanna Åhlén biografi & produktioner

Susanna Åhlén debuterade som författare fyra månader innan sin 61-årsdag. Hittills har hon publicerat 4 böcker, 2 romaner, 1 diktbok och 1 dokumentär. När hon bestämde sig för att gå i pension i förtid förverkligade hon sin dröm om att bli författare.

Susanna har alltid skrivit, men nu blev det på allvar, hon hittade modet och vågade visa sig och nu kan flera ta del av hennes texter. Hennes språk är liksom hon själv engagerande, drivande, självutlämnande och man dras direkt in i handlingen.

Det är svårt att släppa en av hennes böcker när man väl börjat läsa. Hon håller spänningen vid liv och man vill veta ”hur går det sedan, vad händer i nästa kapitel?” Böckerna handlar om människor från den norra delen av landet, Norrbotten och Västerbotten. Hon är född i en liten by, Puottaure, 7 mil söder om Jokkmokk, hennes berättelser är en blandning av verkliga och fiktiva händelser.

De handlar om våra mänskliga behov såsom samhörighet, innanförskap, utanförskap, strävan efter ett bättre liv, kärlek och tro på en ljusare framtid. Att få vara som man är, en människa på egna villkor, att bli respekterad och sedd.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Susanna Åhlén

Susanna Åhlén är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna lyrik samt svenska berättare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 3 böcker från Susanna Åhlén i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Susanna Åhlén - Visa allaVisa alla böcker av
Susanna Åhlén

E-böcker av Susanna Åhlén

Visa alla e-böcker av Susanna Åhlén

Hitta fler författare som heter Susanna eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat