Torsten Langvig

Författaren Torsten Langvig
Fakta, böcker och kuriosa.

Torsten Langvig författare bild
Bild/porträtt: Torsten Langvig
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Torsten Langvig BokdataTorsten Langvig Biografi
Toppsäljare - Torsten Langvig - Visa alla

El helt enkelt av Torsten Langvig

El helt enkelt

Telefonen då och nu av Torsten Langvig

Telefonen då och nuTorsten Langvig biografi & produktioner

Torsten Langvig är uppvuxen på Söder i Stockholm. Han var anställd inom flottan där han vidareutbildade sig i bland annat teleteknik på Berga örlogsskolor, och Skeppsholmen. Därefter har han arbetat på Philips/NEFA i Norrköping när färg-TVen kom 1968, och öppnade sedan en TV-radio affär. Några år senare flyttade han tillbaks till Stockholm där han arbetade på Skantic/Luxor-radio. De sista 33-åren innan pension var han lärare inom el och elektronik på Åva gymnasium i Täby.
Redan i tidig ålder var Torsten intresserad av elektriska föremål som telefoner och radio vilket resulterade i att han senare började bygga upp sin samling. Nu flera år senare föddes iden om att skriva böcker i ämnet. Den första boken som Torsten gav ut var Telefonen då och nu år 2020.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Torsten Langvig

Torsten Langvig är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hus och hem samt teknik. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Torsten Langvig i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Torsten Langvig - Visa allaVisa alla böcker av
Torsten Langvig


Hitta fler författare som heter Torsten eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat