Boktips: Döden döden - eller måste man gå i terapi

Publicerat: 2019-05-25 i kategorin Boktips


Bild Döden döden - eller måste man gå i terapi

Detta är en bok utifrån unika kunskaper om det mänskliga psyket. Med ytterst ovanlig klarsynthet ger Gerry Sandin en inblick i det mänskliga psykets ytterrum som vi alla kan känna igen oss i.

Med sina 25 000 timmar av handledning och stödsamtal med lärare, chefer, webbdesigners, konstnärer, personer med intellektuell funktionsnedsättning, mutism, psykos och multihandikappad samt efter samtal med döende, traumatiserade, våldtagna, misshandlade och även helt vardagliga familjer finns ett hav av exceptionella insikter. Nu finns de samlade i boken Döden döden – eller måste man gå i terapi?

När man förstår hur en person med autism tänker så har man en nyckel till lösningar av mängder med problem. I slutet av boken beskriver Gerry hur han gör.

Boken innehåller alldeles speciella lärdomar som är möjliga för alla som arbetar med, eller är intresserade av, att förstå sina med medmänniskor som har funktionsnedsättningar. Det finns även beskrivningar av hur traumatiserade personer eller personer med erfarenhet av svåra händelser påverkas och kan påverka oss och hur man kan hitta en väg ut ur svårigheterna för dem.

Boken är definitivt ett måste på utbildningar som ska göra yrkespersoner redo att möta människor som har det svårt i kontakt med omvärlden på grund av funktionsnedsättningar eller livshändelser som ställt till det. Budskapet skär in i hjärtat och ger aha-upplevelse utöver det vanliga!

 

KÖP BOKEN HÄR

Bokinformation
Bokens titel: Döden döden - eller måste man gå i terapi (köp boken)
Bokens författare: Gerry Sandin
Bokens ISBN: 978-91-639-9011-3


Publiceringsinformation
Publicerat av: Gerry Sandin
Titel: Döden döden - eller måste man gå i terapi
Datum: 2019-05-25
Kategori: Boktips
Nyckelord: Gerry Sandin


Har du synpunkter på det som är publicerat var god Kontakta oss.


Vill du publicera på Författare.se?
På Författare.se kan du som författare/journalist/förläggare/besökare publicera allt från nyheter, skrivtips och bokrecensioner till mer djuplodade reportage eller enkla topplistor.

Läs här hur det fungerar och hur du kommer igång.


Senast publicerat

Sök efter författare

Sök efter författare, boktitel, ISBN eller välj en ingång nedan.

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö